Количката е празна


ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ ЗА РЪЦЕ И КРАКА 100мл

8,50 лв.
Производител: Мед и Пчелни Продукти ООД

ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ СЪЗДАВА ЧУВСТВО ЗА БОДРОСТ И СВЕЖЕСТ НА КОЖАТА НА РЪЦЕТЕ И КРАКАТА. ПРОДУКТЪТ ПРИТЕЖАВА ЦЕННИ КАЧЕСТВА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪДЪРЖАЩИЯТ СЕ В НЕГО ПРОПОЛИС. НАНАСЯНЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УЛЕСНЕНО.

Прополисов гел за външно приложение в диспенсери по 100 мл

Действие: Дезинфекцира, освежава, регенерира, подобрява кръвооросяването.

Предназначение: Основна зона на приложение – дланите на ръцете и ходилата на краката. Дизайнът на опаковката и съставът са подходящи за лесно и бързо прилагане при нужда. Продуктът може да се използва както профилактично, така и при необходимост. Подпомага почистването и регенерацията на епитела на палмарната повърхност на ръцете и краката. С особено добър ефект при обработване на дланите и ходилата, както и на междупръстното пространство. Подходящ за използване по всяко време, но най-вече през деня, когато поради двигателна активност е по-трудно да се използва прополисов мехлем заради омазняващия му ефект и необходимостта от изчакване за да попие. С присъща на прополиса противовирусна, антимикробна, антимикотична/противогъбична, противоплесенна, антипротозойна активност.

Приложение: Прилага се външно! Най-добре е да се използва системно 1-3 пъти дневно най-добре върху почистена, по възможност, кожа, но това не е задължително.

Противопоказания: Вътрешното приложение на продукта е ЗАБРАНЕНО! Да не се нанася по кожата на клепачите и около очите, по устните. Да не се нанася по кожата на интимните места и там, където кожата е нежна. Да не се обработват свежи следоперативни рани и цикатрикси! За тях е подходящ 10% BhBp прополисов мехлем. Да не се нанася върху лигавиците на носа, устната кухина, половите органи! Да не се използва от хора, при които има данни за алергия към прополис и други инградиенти на продукта.

Съхранение: Да се съхранява на място недостъпно за деца под 6 год. Да се съхранява на сянка, в шкаф, при температура над 4 и под 25 градуса. Да не се излага на пряка слънчева светлина продължително време. Продуктът е с трайност 12 месеца след отварянето. Да не се замразява!

8,50 лв. xПодобни продукти

10% прополисов мехлем на д-р Балчев 10% прополисов мехлем на д-р Балчев 5,50 лв.
Прополисов шампоан 300 мл Прополисов шампоан 300 мл 4,50 лв.
КЛЕЕВА ТИНКТУРА 30 % 50мл. КЛЕЕВА ТИНКТУРА 30 % 50мл. 8,00 лв.
КЛЕЕВА ТИНКТУРА 30 % 25мл. КЛЕЕВА ТИНКТУРА 30 % 25мл. 4,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!